Acasă Justiţie Trei angajați ai Poliției de Frontieră, reținuți pentru contrabandă cu țigări

Trei angajați ai Poliției de Frontieră, reținuți pentru contrabandă cu țigări

0

Ofițerii SIS împreună cu procurorii PCCOCS au reținut șase membri ai unui grup criminal organizat transfrontalier, inclusiv trei angajați ai Poliției de Frontieră, într-un dosar de contrabandă cu țigări în valoare de peste 2,5 milioane de lei.

Cazul a fost investigat și de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), România.

Țigările de contrabandă erau ambalate în circa 285.000 de pachete și au fost transportate în România, cu trecerea frontierei din apropierea municipiului Ungheni, la data de 2 și 3 ianuarie 2018.

După livrarea țigărilor în Iași, acestea erau comercializate pe piața neagră, iar banii erau investiți în imobile și autoturisme de lux.

Pentru deconspirarea implicării celor șase reținuți, suplimentar probatoriului acumulat anterior, au fost efectuate 18 percheziții în raionul Ungheni, inclusiv la sectorul Poliției de Frontieră din localitate, precum și în raionul Hâncești.

În continuare, procurorii PCCOCS urmează să audieze cel puțin șase persoane și să formuleze învinuirile în privința acestora, în vederea solicitării aplicării arestului preventiv.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.