Acasă Social Transnistria recunoaște că nu ar fi supraviețuit fără sprijinul Rusiei

Transnistria recunoaște că nu ar fi supraviețuit fără sprijinul Rusiei

0

Vicepreşedintle Parlamentului al RMN necunoscute, Galina Antiufeeva, a spus că, fără ajutorul Rusiei, Transnistria pur şi simplu nu ar fi supravieţuit. Potrivit Infotag, ea a afirmat acest lucru într-un interviu pentru serviciul de presă parlamentar, îndemnând toţi locuitorii din regiune cu cetăţenie rusă să vină şi să voteze la alegerile pentru Duma de Stat din Federaţia Rusă, care se vor desfăşura în data de 19 septembrie.

„Tot ce avem şi în baza la ce se dezvoltă statul nostru, desigur, acest lucru nu s-ar fi întâmplat fără sprijinul Rusiei.

Copilăria fericită a copiilor noştri, dezvoltarea republicii noastre, tot ceea ce se face pentru tineretul transnistrean.

Oportunitatea de a primi educaţie conform standardelor ruseşti şi recunoaşterea diplomelor noastre în Rusia.

Oportunitatea de a trăi pe acest pământ, de a avea dreptul să vorbeşti limba ta maternă, oportunitatea de a crede într-un viitor bun, dragostea pentru ţara ta, pentru Federaţia Rusă”, a enumerat vicepreşedintele, reamintind că „transnistrenii îşi asociază viitorul cu Rusia”.

De aceea, potrivit ei, „este important ca transnistrenii să aibă reprezentanţi în Duma de Stat”.

„Un număr imens de probleme pe care le abordăm sunt rezolvate în Duma de Stat, inclusiv rezoluţiile care sunt adoptate. Şi, desigur, vedem câţi oameni reprezintă Partidul „Rusia Unită”.

Aceştia sunt cei care decid toate problemele legate de Transnistria.

Prin urmare, invit pe toată lumea să vină la vot, să voteze pentru Partidul „Rusia Unită”, pentru candidaţii acestuia şi cred că împreună cu reprezentanţii noştri în corpul legislativ al Federaţiei Ruse avem un viitor”, a spus Antiufeeva.

Ea a spus că toate problemele reflectate în ordinele alegătorilor transnistreni „au fost deja incluse în programul „Rusiei Unite” şi vor fi îndeplinite”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.