Acasă Social TRAGEDIE pe Aeroportul Chișinău: O femeie a decedat, după ce i s-a...

TRAGEDIE pe Aeroportul Chișinău: O femeie a decedat, după ce i s-a făcut rău în timpul zborului

0

Tragedie pe Aeroportul Internațional Chișinău. O femeie în vârstă de 53 de ani a decedat după ce i s-a făcut rău în timpul zborului de pe cursa Moscova-Chișinău.

Informația a fost confirmată pentru Jurnal.md de către purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi, care a declarat că femeia a fost preluată îndată ce avionul a aterizat, însă nu a mai putut fi salvată.

„Victima se întorcea acasă cu avionul de pe cursa Moscova-Chișinău. Acesteia i s-a făcut rău în timpul zborului, iar la aterizare a fost preluată imediat de echipa de medici și transportată la punctul medical al Aeroportului Internațional Chișinău, unde i-a fost constatat decesul”, a declarat Raisa Novițchi.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.