Acasă Extern TRAGEDIE! O tânără a căzut de la etajul 3 în timp ce...

TRAGEDIE! O tânără a căzut de la etajul 3 în timp ce își făcea un selfie

0

O tânără româncă de 27 de ani, fiind sub influența alcoolului, a căzut de la etajul 3 al unei clădiri din Italia în timp ce își făcea un selfie. O seară petrecută în compania prietenilor s-ar fi putut transforma într-o adevărată tragedie, transmite SafeNews.md cu referire la antena3.ro.

După ce petrecerea la care a participat împreună cu amicii s-a apropiat de final, fata s-a gândit să își facă și un selfie pentru a avea o amintire plăcută. 

Probabil că românca s-a apropiat prea tare de marginea balconului și, cu siguranță, alcoolul consumat a avut cuvânt de spus, astfel încât a căzut de la etajul 3 al apartamentului din zona „Perla Ionica”, de-a lungul litoralului Schiavonea di Corigliano-Rossano.

După zborul în gol și o sperietură pe măsură, conaționala noastră s-a ales și cu fracturi la ambele picioare, potrivit Altre Pagine.

La locul accidentului au sosit serviciile medicale de urgență care au găsit victima pe asfaltul din fața blocului.

Tânăra a fost transportată la Spitalul „Nicola Giannettasio” din Rossano.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.