Acasă Social Trafic suspendat în PMAN timp de două zile

Trafic suspendat în PMAN timp de două zile

0

În contextul desfășurării unor competiții sportive, traficul rutier pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Bănulescu-Bodoni și Pușkin, va suspendat timp de două zile, sâmbătă și duminică până la ora 19.00. Totodată, duminică circulația va fi restricționată și pe alte străzi din capitală, transmite IPN.

Sâmbătă, în Piața Marii Adunări Naționale, va avea loc competiția de alergare pentru copii „Kids Marathon 2024”, ediția a X-a. Aceasta este destinată participanților cu vârste cuprinse între 5 și 13 ani.

Duminică va avea loc Maratonul de Alergare pentru adulți „Fun Run 2024”, ediția a X-a. Circulația rutieră va fi oprită pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, tronsonul cuprins între străzile Toma Ciorbă și Ciuflea – strada Ciuflea – bulevardul Dacia, (viaduct, spre centru).

Cele două evenimente sunt organizate de către clubul sportiv „Sporter”.

Pe perioada desfășurării competițiilor sportive, circulația transportului public va fi reorganizată. Conducătorii auto sunt îndemnați să ocolească zona respectivă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.