Acasă Justiţie Toți patru pretendenți la șefia PCCOCS sunt admiși în concurs. Interviurile vor...

Toți patru pretendenți la șefia PCCOCS sunt admiși în concurs. Interviurile vor fi peste o lună

0

Toate cele patru persoane care și-au depus dosarele în concursul pentru selectarea candidatului la funcția de procuror-șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale au promovat etapa de verificare a eligibilității. Etapa interviurilor a fost stabilită pentru 9 octombrie, transmite IPN.

Comisia specială de preselecție a candidaților la funcția de procuror-șef al PCCOCS i-a admis pentru etapa interviului pe Victor Furtuna, Alexandru Machidon, Andrei Mațco și Ion Neguriță.

Fiecare candidat va avea la dispoziție o oră pentru a prezenta conceptul de management și dezvoltare instituțională și a răspunde la întrebări. În cadrul interviului, Comisia va evalua candidații inclusiv prin prisma competențelor profesionale în domeniul contracarării criminalității organizate și cauzelor speciale.

Interviurile candidaților vor fi publicate online îndată după încheierea ultimului interviu.

Comisia specială reiterează îndemnul către persoanele interesate, reprezentanții societății civile și mass-media, care dispun de informații relevante cu privire la candidații nominalizați la funcția de procuror-șef al PCCOCS să le transmită în atenția Comisiei speciale până în data de 8 octombrie, ora 17.00, prin poșta electronică [email protected].

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.