Acasă Social Tot mai rău! Alte 247 de cazuri noi și un deces, înregistrate...

Tot mai rău! Alte 247 de cazuri noi și un deces, înregistrate în ultimele ore

0

Virusul nu se dă bătut! Astăzi, în Republica Moldova au fost confirmate 247 cazuri noi de infectare cu COVID-19, dintre care 11 în Transnistria. Astfel, bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 8.795 cazuri. Întâmplător sau nu, dar este a patra zi de miercuri în care cifrele bat toate recordurile.

Potrivit Ministerului Sănătății, în aceastăzi au fost efectuate 1.809 teste, dintre care primar – 1.405 şi repetat – 404.

Din numărul total de cazuri înregistrate astăzi, 25 sunt angajați ai sistemului medical: medici – 3, asistenți medicali – 17, personal auxiliar – 5.

Alte 125 persoane au fost tratate și externate. În total, 4863 persoane s-au vindecat.

Totodată, un bărbat de 62 ani, din municipiul Bălți a decedat din cauza virusului COVID-19. Acesta a fost internat la data de 25 mai, la Spitalul din Bălți cu insuficiență cardiacă, renală și ciroză hepatică.

Numărul persoanelor decedate ajunge la 310.

Amintim că aceasta este a patra zi de miercuri în care în Moldova sunt înregistrate cele mai multe cazuri de COVID-19 și a doua cu cele mai multe cazuri zilnic de la începutul pandemiei. Cele mai multe cazuri zilnice în Moldova, 252 la număr, au fost înregistrate miercuri, 13 mai.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.