Acasă Social Topul amenzilor pentru nerespectarea restricțiilor: Situația e alarmantă

Topul amenzilor pentru nerespectarea restricțiilor: Situația e alarmantă

0

În ultima săptămână au fost aplicate 555 de amenzi pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a infecției cu noul tip de coronavirus. Informațiile au fost prezentate de secretarul de stat al MAI Sergiu Golovaci, în cadrul unei conferințe de presă a Ministerului Sănătății.

„Situația este destul de alarmantă. Se atestă o creștere a persoanelor care sunt testate pozitiv. Acest fapt denotă că nu se respectă măsurile de prevenire și combatere a infecției COVID-19. În pieți nu se respectă măsurile de combatere. Măștile se poartă sub barbă, pe mâini sau alete părți ale corpului”, a menționat Golovaci.

Totodată, sursa citată a declarat că pe parcursul săptămânii precedente, oamenii legii au documentat 555 de încălcări ale hotărârilor Comisiei Naționale de Sănătate Publică. 

Cele mai frecvente încălcări au fost depistate în timpul verificării unităților de comerț (180 încălcări), pieților (115 încălcări), stațiilor PECO (47 încălcări) și zonelor de agrement (135 încălcări).

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.