Acasă Social Toamna îşi intră în drepturi: Când sunt prognozate primele îngheţuri

Toamna îşi intră în drepturi: Când sunt prognozate primele îngheţuri

0

Toamna îşi intră în drepturi, iar spre sfârşit de săptămână sunt prognozate primele îngheţuri. Noaptea, dar şi la primele ore ale dimineţii se vor înregistra până la -2 grade în localităţile din nordul ţări.

Vineri sunt anunţate ploi slabe, tot în nord, iar temperatura aerului în toată ţara va scădea cu peste 10 grade Celsius.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, valorile termice sunt normale pentru această perioadă. Şi anii precedenţi la începutul toamnei s-au înregistrat îngheţuri la nivelul solului.

În această noapte, temperatura aerului va oscila între 13 și 18 grade, iar mâine se așteaptă până la 32 de grade Celsius.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.