Acasă Politic Tiraspolul a cerut Moldovei să nu-și piardă timpul cu vorbe goale

Tiraspolul a cerut Moldovei să nu-și piardă timpul cu vorbe goale

0

Ministerul de Externe al Transnistriei a îndemnat autorităţile moldoveneşti „să nu piardă timpul cu discuţii goale, ci mai degrabă să se concentreze pe o muncă veritabilă, responsabilă pentru a contracara COVID-19 în ţara lor, deoarece tocmai din cauza situaţiei de pandemie deprimantă din Moldova, majoritatea ţărilor lumii au inclus Moldova în „zona roşie, limitând astfel posibilităţile pentru mişcarea internaţională a cetăţenilor din Transnistria”.

Potrivit agenţiei de presă Infotag, acest lucru se afirmă în comentariul Ministerului de Externe al regiunii, difuzat joi „în legătură cu atacurile neîncetate ale unor oficiali de rang înalt din Moldova cu privire la metodele utilizate de Transnistria pentru a contracara răspândirea pandemiei”

„Principalul scop, evident, al funcţionării punctelor de trecere de carantină instalate la graniţa RMN cu Republica Moldova este protejarea sănătăţii cetăţenilor transnistreni prin prevenirea importului masiv al bolii din străinătate”, a subliniat departamentul.

Potrivit acestuia, „orice ameninţări şi speculaţii ale reprezentanţilor Republicii Moldova pe această temă sunt lipsite de bun simţ, nu au o perspectivă pozitivă şi provoacă doar tensiune şi înstrăinare reciprocă”.

infotag.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.