Acasă Social Testul la COVID-19, tratamentul la domiciliu şi testul la anticorpi vor fi...

Testul la COVID-19, tratamentul la domiciliu şi testul la anticorpi vor fi introduse în lista serviciilor medicale acoperite de poliţa de asigurare

0

Testul la COVID-19, tratamentul la domiciliu şi testul la anticorpi vor fi introduse în lista serviciilor medicale acoperite de poliţa de asigurare.

Proiectul a fost aprobat vineri în şedinţă de Guvern şi este condiţionat de situaţia epidemiologică provocată de răspândirea virusului pandemic.

Totodată, în lista serviciilor medicale acoperite de poliţa medicală au fost introduse unele investigații de laborator pentru determinarea parametrilor imunologici. 

De asemenea, poliţa medicală va acoperi cheltuielile de transport tur-retur pentru pacienții care fac radioterapie în staționarele de zi.

Prevederile vor intra în vigoare odată cu publicarea documentului în Monitorul Oficial.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.