Acasă Social Termolectrica începe furnizarea energiei termice în Chișinău

Termolectrica începe furnizarea energiei termice în Chișinău

0

Termoelectrica anunță că este dispusă să înceapă furnizarea energiei termice către toate categoriile de consumatori din municipiul Chișinău: grădinițe, șțcoli, instituțiile municipale din sfera medicală și socială, blocurile locative, cât și agenții economici.

„Conectarea la serviciile de termoficare poate avea loc indiferent de data emiterii Dispoziției Primăriei municipiului Chișinău cu privire la demararea sezonului de încălzire. Procedura este simplă și poate fi inițiată la solicitarea gestionarului imobilului sau administratorului blocului locativ, care este reprezentantul oficial al locatarilor.

Pentru a beneficia de căldură în blocurile locative, este necesar ca administratorul blocului locativ să prezinte o solicitare de conectare a agentului termic la sediul teritorial al Termoelectrica, dar și fișa tehnică de pregătire a instalațiilor de utilizare a energiei termice. Totodată, o condiție obligatorie este încheierea noului contract de furnizare a energiei termice, cât și prezentarea Mecanismului de repartizare a consumului de energie termică.”Astfel, invităm Gestionarii Fondului Locativ, care încă nu au încheiat contractul, să se prezinte la sediul Furnizorului pentru semnarea acestuia”, a menționat Termolectrica.Termoelectrica asigură cu energie termică 4339 de imobile din Chișinău, inclusiv 145 de grădinițe, 164 de școli și licee, 99 de instituții de învățământ superior, 76 de instituții medicale, 757 de agenți economici, 261 de case particulare și 2.835 de blocuri locative.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.