Acasă Politic Teleradio-Moldova respinge publicitatea lui Renato Usatîi: Motivul

Teleradio-Moldova respinge publicitatea lui Renato Usatîi: Motivul

0

Compania Teleradio-Moldova a respins un material electoral al candidatului la prezidențiale, Renato Usatîi. S-a întâmplat, pentru că, spun ei, în spotul lui Usatîi ar fi mesaje anti-LGBT în școli. Un anunț în acest sens a fost făcut de Usatîi la una dintre întâlnirile sale cu cetățenii

Mai exact, TRM a solicitat ca Usatîi să excludă sintagma „eu sunt pentru interzicerea propagandei LGBT în școli”. Politicianul a anunțat despre aceasta în cadrul întâlnirii cu cetățenii.

Drept răspuns la scrisoarea televiziunii, Usatîi a menționat că „mai repede se va exclude toată conducerea Republicii Moldova decât el își va schimba poziția privind acest subiect”.

Mai mult, candidatul a menționat că va merge la Curtea de Apel.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.