Acasă Diverse Telegram a picat de două ori în trei zile: A afectat jumătate...

Telegram a picat de două ori în trei zile: A afectat jumătate de lume

0

Potrivit graficelor Telegram, locuitorii din Europa, Asia, America de Nord și Africa s-au plâns de probleme în ceea ce privește activitatea aplicației de mesagerie.

Astăzi, Telegram s-a confruntat cu o nouă întrerupere la scară largă care a afectat utilizatorii din întreaga lume. Mai mult, aceasta este a doua întrerupere majoră în ultimele trei zile. Joi, o defecțiune la scară largă a serviciului de mesagerie a durat mai mult de o oră, timp în care locuitorii din țări de pe diferite continente s-au plâns de probleme în activitatea serviciului. Motivele defecțiunii sunt încă neclare, spun experții, scrie Adevarul.ro.

Reclamațiile cu privire la defecțiunea Telegram au început să sosească după ora 13:40, ora Kievului, potrivit datelor Downdetector. Aplicația de mesagerie a început să își revină după ora 15:00.

Potrivit graficelor serviciului, locuitorii din Europa, Asia, America de Nord și Africa s-au plâns de probleme în activitatea mesagerului. În același timp, în statele africane s-au plâns de defecțiuni mai puțin activ decât în țările europene, asiatice și nord-americane. În țările din America de Sud, aproape că nu au existat plângeri cu privire la problemele cu Telegram, potrivit datelor serviciului.

În Ucraina, utilizatorii au raportat incapacitatea de a se conecta la messenger, de a descărca chat-uri, de a trimite și primi mesaje, precum și de a încărca fișiere video și audio.

La acest moment nu se știe exact ce a cauzat pana internațională, din cauza lipsei de informații disponibile.

„De obicei, depinde de unul din două lucruri: o problemă cu hardware-ul pe care rulează aplicația de mesagerie (serverele Telegram) sau cu setările de rețea ale sistemelor offline pe care le are Telegram. Nu există încă suficiente informații pentru a spune mai multe”, a declarat expertul Stanislav Shakirov pentru The Agency.

Întreruperea anterioară la scară largă a activității Telegram a avut loc marți.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.