Acasă Politic Tauber, despre referendumul din toamnă: “Cel mai important este să ne salvăm...

Tauber, despre referendumul din toamnă: “Cel mai important este să ne salvăm țara noastră de acești oameni înnebuniți”

0

“Cel mai important este să ne salvăm țara noastră de acești oameni înnebuniți.” De această părere este deputatul parlamentului Republicii Moldova și secretarul executiv al comitetului executiv al Blocului „Victorie”, Marina Tauber, care și-a împărtășit opiniile cu privire la situația politică actuală din țară în cadrul unui interviu pentru Sputnik Moldova, în pragul alegerilor prezidențiale și al referendumului.

„Moldova pur și simplu nu va rezista unui al doilea mandat de președinție a Maiei Sandu. Scopul tuturor forțelor politice sănătoase este să nu permită al doilea mandat al ei. Dar și mai important este ca toate forțele politice să lucreze la acest euro-referendum. Ne-am exprimat poziția de multe ori, oamenii trebuie să meargă la referendum și să voteze împotriva aderării la UE”, a declarat Tauber.

Potrivit deputatului, în caz contrar, PAS va folosi toate mijloacele posibile pentru a falsifica referendumul. Ea a subliniat că este extrem de important ca fiecare cetățean moldovean „să își revendice dreptul de a vota”. În opinia ei, doar exprimarea masivă a voinței populare este „panaceul și medicamentul împotriva „ciumei galbene”.

În interviu au fost discutate și alte subiecte importante: atitudinea Occidentului față de poporul moldovenesc, economia și producția, dezvoltarea viitoare a țării și dorința opoziției de a se apropia de Uniunea Economică Eurasiatică.

„Oamenii care sunt acum la putere se gândesc doar cum să îndeplinească indicațiile curatorilor occidentali. Reprezentanții Blocului „Victorie” au vorbit de multe ori despre producție în diverse domenii. Dacă ar fi fost stabilite relații cu Rusia, economia noastră ar fi avut un nou impuls. Dar guvernarea gândește altfel. De ce să dezvoltăm economia, producția, de ce să trimitem conserve, gemuri, fructe? Ei trebuie să îndeplinească instrucțiunile pe care le-au primit, să plece în alte țări, să se așeze în fotolii și să înșele alți oameni”, a declarat Tauber.

Deputatul a mai spus că „dacă partidul PAS va guverna în continuare, Moldova va fi ștearsă de pe fața pământului”. Ea a adăugat că țara este condusă pe un scenariu ucrainean accelerat.

„Pe lângă problemele sociale, economice și demografice, există o creștere semnificativă a prețurilor la energie și la serviciile comunale. Este un haos total în toate. Dar înțelegem că SUA și Europa plănuiesc anumite acțiuni pe teritoriul țării noastre”, a subliniat Tauber.

Ea a reamintit că Blocul „Victorie” explică constant cetățenilor că în Moldova Occidentul poate începe acțiuni militare prin intermediul altora.

„Cel mai important este să salvăm țara noastră de acești oameni înnebuniți”, a spus Tauber în studioul Sputnik Moldova.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.