Acasă Social Tânăr lovit mortal de un automobil, direct pe trecerea de pietoni

Tânăr lovit mortal de un automobil, direct pe trecerea de pietoni

0

Un tânăr de doar 22 de ani a fost lovit mortal de un automobil în timp ce traversa strada la trecerea de pietoni. Anunțul despre tragedie a fost făcut de presa din stânga Nistrului.

Potrivit oamenilor legii, accidentul a avut loc aproximativ la ora 00:30, la intersecția dintre strada 25 octombrie și strada Lunaciarski.

Șoferul mașinii Volkswagen, un tânăr de 23 de ani, din Tiraspol, a declarat poliției că nu a observat pietonul. De menționat că conducătorul autovehicolului nu se afla în stare de ebrietate.

În urma impactului, pietonul a fost aruncat la câțiva metri, iar rănile obținute au fost fatale, astfel tânărul a murit pe loc.

Circumstanțele producerii accidentului se stabilesc de oamenii legii.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.