Acasă Extern Sute de kilograme de explozibili, descoperite într-un hotel de lux din Grecia

Sute de kilograme de explozibili, descoperite într-un hotel de lux din Grecia

0

Poliţia greacă a anunţat joi că va efectua o detonare controlată a unui stoc de explozibili industriali descoperit la un hotel de cinci stele din nordul ţării.

Aproximativ 300 de kilograme de amonit şi gel de detonare, folosite în principal pentru săpături şi explozii în industria construcţiilor, au fost găsite luni într-o cameră de depozitare din incinta hotelului Porto Carras din peninsula Halkidiki, transmite SafeNews.md cu referire la Digi24.ro.

Având în vedere starea proastă a lăzilor vechi în care se aflau explozibilii, transportul acestora a fost considerat prea riscant, astfel că specialiştii intenţionează să le detoneze treptat la faţa locului în următoarele trei zile, a adăugat poliţia.

Hotelul este închis din luna octombrie.

Ancheta poliţiei îl vizează pe fostul proprietar al hotelului, care este şi directorul unei firme de construcţii şi care ar fi putut uita aceste stocuri pe şantier.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.