Acasă Politic Surse: Dodon e la lux în Turcia. Merge pe plajă cu bodyguarzii...

Surse: Dodon e la lux în Turcia. Merge pe plajă cu bodyguarzii după el

0

Ex-președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, se află în vacanță la un hotel de lux din zona Bodrum a Turciei. Sursele Știri.md susțin că liderul PSRM se află acolo cu întreaga familie, fiind însoțit inclusiv la plajă de doi bodyguarzi.

Familia Dodon ar fi cazată în una dintre cele 4 vile prezidențiale cu dotări ultra all inclusive pentru maximum 12 persoane. Fiecare vilă are o suprafață de 800 de metri pătrați, fiind cu vedere spre mare. 

Vilele au o cameră mare, un jacuzzi și alte 5 dormitoare pentru oaspeți cu baie privată. Există și o zonă de luat masa și o bucătărie privată.

Fiecare cameră are următoarele facilități: Pillow Menu, bucătărie, serviciu de majordom, serviciu de transfer aeroport, pavilion pe plajă, halat de baie și papuci, seif electronic, mașină de spălat, sistem DVD, internet WI-FI, piscină privată etc.

Unele recenzii turistice îl prezintă printre cele mai bune hoteluri de pe litoralul Mării Egee al Turciei.PUBLICITATE

Potrivit datelor de pe site-ul complexului hotelier de lux, închirierea unei astfel de locuințe costă 107.719 de lire turcești, echivalentul a peste 227.000 de lei sau în jur de 10.600 de euro.

Am încercat să luăm legătura cu purtătorul de cuvânt al PSRM care însă nu a răspuns la apelurile telefonice repetate pentru a comenta informația.

Amintim că Igor Dodon se află printre cei 10 deputați care nu au participat ieri, 26 iulie, la ședința de constituire a Parlamentului, iar colegii de fracțiune nu au putut da un răspuns clar despre motivul absenței sale.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.