Acasă Sport Surpriză în campionatul de fotbal din Germania: Borussia Dortmund, învinsă

Surpriză în campionatul de fotbal din Germania: Borussia Dortmund, învinsă

0

Surpriză în campionatul de fotbal al Germaniei! Borussia Dortmund, care se află în luptă directă pentru titlu cu Bayern Munchen, a fost învinsă de Hertha Berlin, scor 2-3. Oaspeții au condus la pauză cu 1-0, după golul lui Brandt, dar în cele din urmă nu a fost în stare să obțină nici măcar un punct.

Borussia a încasat trei goluri în repriza secundă. Belfodil a egalat în minutul 51, iar dubla lui Richter a adus victoria gazdelor, care au ajuns până pe locul 11 în Bundesliga.

Echipa din Dortmund a redus din handicap în minutul 83 prin Steffen Tigges, însă oaspeții nu au mai avut forța de a egala.

Borussia Dortmund ocupă poziția a doua în clasament, iar după această înfrângere este la nouă puncte distanță de liderul Bayern Munchen. 

Bavarezii au învins în primul meci al acestei etape pe Wolfsburg cu scorul de 4-0.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.