Acasă Justiţie Stoianoglo spune că procuratura investighează doar unele aspecte în cazul Moldasig

Stoianoglo spune că procuratura investighează doar unele aspecte în cazul Moldasig

0

Procuratura Generală investighează presupusul atac raider de la Moldasig care ar fi efectuat de Veaceslav Platon. Declarația fost făcută de șeful PG, Alexandr Stoianoglo care s-a referit și la declarațiile lui Platon făcute în cadrul unei emisiuni TV, transmite SafeNews.md cu referire la deschide.md.

Stoianoglo a declarat astăzi că procuratura investighează unele aspecte de la Moldasig.

„Noi avem în procedură o astfel de cauză dar până acum PG nu a fost parte în litigiile companiilor afiliate lui Platon și CNPF. Considerăm este dreptul fiecărui agent economic să se apere în judecată. Noi totuși investigăm mai mult decizia judecății și acțiunile executorilor judecătorești după obținerea încheierii respective (n.red. probabil s-a referit la decizia judecătorului care a fost emisă pe 6 noiembrie)”, a declarat Stoianoglo.

Ce ține de declarațiile lui Platon făcute în cadrul unei emisiuni TV, procurorul general și-a exprimat regretul față de acest lucru.

„Îmi pare rău că el face așa fel de declarații dar el a fost audiat în cazul furtul miliardului unde a venit cu detalii pe care noi nu le cunoașteam. De asta și el știe. Alta e problema că el iese și face declarații. Ce propuneți, să-i închidem gura sau să-i spunem ce declarații să facă. Asta e vorba de 7 ani de acasă. Nu văd nimic din ce a spus el ce poate prejudicia ancheta”, a punctat Stoianoglo. 

Amintim că săptămâna trecută în cadrul unei emisiuni de la TV8 Veaceslav Platron a declarat că „dosarul furtul miliardului este practic finalizat, procurorii cunosc în totalitate schema în baza căreia banii erau puși în circulație”. 

Întrebat de ce în ultima perioadă nu a venit cu informații suplimentare cu privire la acest caz, Veaceslav Platon a spus că: „Sunt oameni care mi-au recomandat să-mi cunosc locul. Este vorba despre oameni din Procuratura Generală. Noi am lucrat fără ca să anunțăm ceva în public”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.