Acasă Sport Sportiva Sofia Polcanova, dublă campioană europeană

Sportiva Sofia Polcanova, dublă campioană europeană

0

Sportiva austriacă originară din Republica Moldova, Sofia Polcanova, a devenit pentru a doua oară campioană europeană la tenis de masă, în concursul de simplu feminin. În finala competiției din orașul austriac Linz, ea a învins-o pe Bernadette Szocs din România cu 4-1 la seturi.

A fost 11:8, 11:13, 12:10, 11:6 și 11:9 în favoarea tenismenei născute la Chișinău, scrie radiomoldova.md.

Sofia Polcanova a mai fost campioană europeană la simplu feminin în anul 2022. Tot în acel an, în pereche cu aceeași Bernadette Szocs, ea a cucerit medalia de aur și în competiția de dublu feminin.

La actuala ediție, Polcanova și Szocs au mai ajuns o dată în finală, tot la dublu, însă au pierdut în fața duetului ceho-slovac Hana Matelova/Barbora Balazova, scor 2-3 la seturi.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.