Acasă Social Spitalul strategic din Cahul v-a primi bolnavii de COVID-19

Spitalul strategic din Cahul v-a primi bolnavii de COVID-19

0

Ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a anunțat astăzi dimineață, în cadrul unui briefing, că autoritățile au decis să activeze încă un spital în lupta cu noul tip de coronavirus. Este vorba de spitalul din Cahul, care devine cea de-a treia instituție spitalicească de nivel regional care va fi folosit pentru combaterea cazurilor de infectare cu COVID-19.

Potrivit oficialei, starea de sănătate a pacienților internați la Spitalul „Toma Ciorbă” sunt de gravitate medie și satisfăcătoare, la Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii – gavitate medie și stare satisfăcătoare, la Spitalul Clinic Municipal – stare gravă și de gravitate medie, la Spitalul Clinic Republican Pentru Copii „E. Coţaga” – de la gravitate medie la satisfăcătoare, la Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății – pacienții au forme ușoare de îmbolnăvire.

Amintim că, până la momentul actual, în Moldova au fost confirmate 199 de cazuri de infecție cu COVID-19.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.