Acasă Politic Sondajul iData, prezentat astăzi: Maia Sandu și Renato Usatîi ar accede în...

Sondajul iData, prezentat astăzi: Maia Sandu și Renato Usatîi ar accede în turul doi al prezidențialelor

0

Maia Sandu, candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate, și Renato Usatîi, candidatul Partidului Nostru, ar ajunge în turul doi al alegerilor prezidențiale din 20 octombrie, informează TRIBUNA. 

Potrivit Barometrului iData realizat în septembrie 2024, la alegerile prezidențiale, Maia Sandu ar acumula 26,8%, iar pentru Renato Usatîi sunt gata să-și dea votul 12,7% dintre cetățeni.

Pe locul trei s-a clasat Alexandr Stoianoglo cu 11,2%, urmat de Vasile Tarlev, care ar obține 6,3 la sută din voturi și Irina Vlah cu 6,1%.

Datele sondajului mai arată că 58,7 la sută dintre respondenți deja au decis cu cine vor vota, iar 34,6 – sunt indeciși.

Sondajul a fost realizat în perioada 13-18 septembrie, pe un eșantion de 1021 de cetățeni. Marja de eroare este de 3 la sută.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.