Acasă Politic SONDAJ // Maia Sandu, liderul străin cu cea mai bună imagine în...

SONDAJ // Maia Sandu, liderul străin cu cea mai bună imagine în România. I-a depășit pe Biden și Putin

0

Maia Sandu, președinta Republicii Moldova, este liderul străin în care românii au cea mai mare încredere (28,8%), potrivit unui sondaj Inscop. Ea este urmată de Joe Biden (25,8%), Vladimir Putin (21%) și Viktor Orban (16,4%), transmite G4Media.

Sondajul de opinie ”Neîncrederea publică: Vest vs. Est, ascensiunea curentului naționalist în era dezinformării și fenomenului știrilor false” realizat de INSCOP s-a derulat în perioada 15-27 septembrie 2021. Datele au fost culese prin metoda CATI (interviuri telefonice), volumul eșantionului de 1204 de persoane. Eroarea maximă admisă a datelor este de ± 2.8 %, la un grad de încredere de 95%.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.