Acasă Social Șofer de pe ruta Moldova – Italia, mort în vama Albița

Șofer de pe ruta Moldova – Italia, mort în vama Albița

0

Bărbatul s-a simțit rău în timp ce stătea la coadă la punctul vamal de la Leușeni.

Tragedia s-a întâmplat în noaptea de 6 august, în jurul orei 01.00. Unul dintre martorii oculari a surpins imaginile de la fața locului. În filmulț se poate vedea cum un grup de oameni s-a adunat pentru a-i da o mână de ajutor bărbatului care zace la pământ. Potrivit sursei, victima este șoferul unui autocar care se îndrepta spre România.

Chiar dacă vârsta exactă a bărbatului nu se cunoaște, autorul clipului video susține că el ar fi în etate. Chiar dacă, victimei i-a fost acordat un prim-ajutor medical, el a murit până la venirea ambulanței.Din cauza celor întâmplate, în regiune s-a creat un ambuteiaj infernal.

Speciliștii în domeniu urmează să stabilească cauza exactă a decesului.

telegraph.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.