Acasă Politic Slusari propune să se acorde 55 de milioane de lei pentru salariații...

Slusari propune să se acorde 55 de milioane de lei pentru salariații CFM

0

Vicepreşedintele Parlamentului din partea „Platformei DA”, Alexandr Slusari, consideră necesar să se acorde 55 de milioane de lei din bugetul de stat, pentru a plăti subvenţiile angajaţilor Întreprinderii de Stat a „Calea Ferată a Moldovei”, care nu şi-au primit salariile de câteva luni.

„Activitatea acestei întreprinderi strategice ar putea fi suspendată săptămâna viitoare din cauza unei greve. Ea nu se poate baza pe sprijin sistematic şi consecvent din partea statului cel puţin până în septembrie (din cauza lipsei unui guvern cu drepturi depline – „I.”) „, a spus el.

Potrivit lui Slusari, „sunt necesare aproximativ 55 de milioane de lei pentru ca întreprindere să nu piardă personal valoros”.

Anterior, Slusari a spus că datoriile salariale ale întreprinderii faţă de angajaţii se ridică până la 164 de milioane de lei şi acest lucru ameninţă activităţile ulterioare ale Î.S. „Calea Ferată a Moldovei”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.