Acasă Politic Slusari cere informații de la PA și APP în dosarul „Casa Presei”:...

Slusari cere informații de la PA și APP în dosarul „Casa Presei”: Vrem să cunoaștem dacă figurează Pavel Filip și Mihail Casapu

0

Deputatul Platformei DA Alexandru Slusari a cerut informații suplimentare de la Procuratura Anticorupție și Agenția Proprietăți Publice despre privatizarea Casei Presei, dosarul penal pornit pe acest caz dar și implicarea democratului Pavel Filip. Solicitarea lui Slusari vine după ce ieri Deschide.MD a scris că CNA a cerut procuroridlor anticorupție încetarea urmăririi penale în dosarul privind pivatizarea Casa Presei.

„Recent am rămas perplex de informația din presă precum că CNA, controlat de omul lui Dodon, propune clasarea dosarului penal pe acest caz. Noi am fost informați anul trecut că dosarul este instrumentat de Procuratura Anticorupție. La fel, am auzit zvonuri că privatizarea acestor obiecte, efectuată cu grave încalcări, a fost anulată, ceea ce oricum nu exonerează pe cei implicați de la răspunderea penală. Informația cu clasarea dosarului a apărut imediat după respingerea moțiunii de cenzură”, scrie Slusari pe Facebook.

Vicepreședintele Parlamentului spune că azi a depus demersuri către Procuratura Anticorupția și Agenția Proprietății Publice: 

„Vrem să cunoaștem dacă în cadrul dosarului penal figurează Pavel Filip și Mihail Casapu, persoana importantă din cadrul Cancelariei de stat pe perioada 2018-2019 și actualul vicedirector APP”, conchide deputatul. 

Amintim că dosarul privind privatizarea „Casei Presei” ar putea fi clasat, asta după ce ofițerii Centrului Național Anticorupție, au înaintat procurorilor anticorupție această propunere. Mai exact este vorba despre dosarul despre care atât presa cât și mai mulți politicieni spuneau în unison că în spatele acestei privatizări ar fi familia democratului Pavel Filip.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.