Acasă Politic Slusari a acuzat Ministerul Agriculturii de incompetență și sabotaj

Slusari a acuzat Ministerul Agriculturii de incompetență și sabotaj

0

Deputatul Platformei DA și vicepreşedintele Parlamentului, Alexandru Slusari, a acuzat Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului de incompetenţă crasă şi chiar sabotaj.

Potrivit lui Slusari, el se referă la achitarea compensaţiilor pentru pierderile suferite în urma calamităţilor, a notat el pe pagina sa de Facebook.

Slusari menționează că potrivit raportului, numărul potenţialilor reclamanţi pentru despăgubiri (pentru daune pentru cerealele din primul grup) este de 2.380, deşi mai devreme s-a spus despre 2.800.

„În timp ce prezenta raportul, reprezentantul ministerului s-a încurcat ruşinos în câteva cifre, astfel încât membrii comisiei nu au înţeles statistica exactă.

Totodată, am constatat că promisiunile prim-ministrului care pot fi executate cel mai simplu, nici nu au fost puse în mişcare.

De exemplu, anularea temporară a cerinţei prezentării certificatului privind lipsa datoriilor la bugetul public naţional pentru obţinerea subvenţiilor şi simplificarea subvenţionării ratelor la credite.

Nicio viziune privind salvarea ramurii în anul curent şi măsuri pe viitor în vederea prevenirii dezastrului produs de cataclisme şi, orice ministru sau secretar de stat, dacă are măcar un dram de bun simţ, ar trebui să-şi dea demisia”, a conchis deputatul.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.