Acasă Social Situația la frontieră: 15 străini au primit refuz de intrare în Moldova

Situația la frontieră: 15 străini au primit refuz de intrare în Moldova

0

15 persoane străine au primit refuz de intrare în țară, în ultimele 24 de ore. În punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 53.535 de traversări, un număr mai mare fiind consemnat pe sensul de ieșire din Republica Moldova – 28.045.

Mai multe traversări au fost ale cetățenilor străini – 32.771, iar traversările cetățenilor moldoveni au constituit 20.764.

Cea mai „activă” frontieră a fost cu România, unde s-au înregistrat 24.679 de traversări, la granița moldo-ucraineană au fost semnalate 14.293 de treceri, iar alte 14.563 de traversări – la frontiera aeriană. 

„Cu referire la traversarea frontierei de către cetățenii Ucrainei, a fost consemnat un număr total de 14.385 de treceri, dintre care 7.150 – pe sensul de intrare în Republica Moldova. Totodată, trecerile minorilor ucraineni au constituit 1.866”, comunică Poliția de Frontieră.

În perioada menționată, polițiștii de frontieră au înregistrat 72 de încălcări:

– nouă treceri ilegale ale frontierei de stat;

– 12 încălcări ale regimului zonei de frontieră și cel în PTF;

– un caz de trafic ilegal de bunuri;

– nouă străini au încălcat regulile de ședere în Republica Moldova;

– 41 de încălcări privind regulile de folosire a vinietei, de transportare pasageri, de exploatare vehicule.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.