Acasă Politic Sîrbu, despre reforma constituțională: Regimul e gata de orice crimă

Sîrbu, despre reforma constituțională: Regimul e gata de orice crimă

0

Deputatul grupului parlamentar Pro Moldova, Sergiu Sîrbu, a venit cu o reacție după ce Igor Dodon a semnat un Decret privind crearea unei Comisii pentru reforma constituțională.

Sergiu Sîrbu susține că aceste acțiuni demonstrează faptul că „regimul” actual este gata de orice crimă împotriva poporului de dragul menținerii, cu orice preț, la putere.

„Trăim zile de mare cumpănă pentru firava democrație a Republicii Moldova. Puterea este uzurpată, instituțiile de stat subjugate, iar pentru a devia atenția opiniei publice de la catastrofa economică și socială prin care trece țara noastră este nevoie de un subiect fals – precum așa numita reformă constituțională.
Actualul regim este gata de orice crimă împotriva poporului de dragul menținerii, cu orice preț, la putere. Puterea e gata să răpească oameni, să maltrateze, să întemnițeze pe oricine sau chiar să nimicească fizic – important să rămână le treuca puterii pentru îmbogățire personală.
Dar cel mai grav este trădarea intereselor naționale, cedarea și dezintegrarea statului nostru în fața cotropitorilor străini.
Are nevoie oare Republica Moldova de o reformă constituțională, dacă scopul acestei momeli este legiferarea crimelor, uzurpării continue a puterii, federalizarea țării și instituirea unei dictaturi totale, pentru ca la un simplu “Cioc cioc” să pui în genunchi și procurorul, și judecătorul, dar și întreg popor? Această așa zisă reformă le trebuie, lor le trebuie! Dar nu nouă! Nu poporului Republicii Moldova!
Poporul vrea altceva. Oamenii vor să se simtă în siguranță, să nu le fie frică să iasă din casă, să aibă locuri de muncă, salarii și pensii decente. Asta e posibil doar dacă ei vor Pleca! Dar vor pleca, inevitabil!”, a precizat Sergiu Sîrbu.

În altă postare, Sîrbu a luat peste picior persoanele care fac parte din Comisia pentru reforma Constituției:

„După atâtea comisii nu ai cum să nu-l citezi pe Churchill: Comisie – un grup de persoane incapabile să facă ceva singure şi care numai împreună vor spune că nu se poate face nimic” a menționat deputatul.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.