Acasă Sport Simona Halep s-a calificat în finala turneului WTA de la Melbourne

Simona Halep s-a calificat în finala turneului WTA de la Melbourne

0

Tenismena română Simona Halep s-a calificat în finala turneului WTA de la Melbourne, Australia. Fostul lider mondial a învins-o pe chinezoaica Qinwen Zheng în penultimul act cu scorul de 6-3, 6-2.

Halep a câștigat 73 la sută din punctele jucate cu primul serviciu și a salvat 5 mingi de break ale adversarei.

Totodată, sportiva din Constanța a luat patru game-uri pe serviciul lui Zheng. Simona s-a calificat în cea de-a 40-a finală a carierei și are șansa de a-și adăuga în palmares al 23-lea titlu.

„Încă iubesc tenisul și vreau să fiu pe teren și să joc. Sunt aici și vreau să uit de anul trecut, de accidentare, vreau să savurez momentul, să dau tot ce am mai bun și să muncesc mult mai mult”, a declarat Simona Halep, tenismenă din România.

În finală, Simona Halep o va înfrunta pe rusoaica Veronika Kudermetova. Aceasta trebuia să joace în semifinale cu Naomi Osaka, însă tenismena niponă s-a retras de la turneu din cauza unei accidentări.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.