Acasă Sport Sheriff s-a calificat în runda a doua preliminară a Ligii Campionilor

Sheriff s-a calificat în runda a doua preliminară a Ligii Campionilor

0

Sheriff a debutat cu dreptul în noua ediție a Ligii Campionilor. Formația tiraspoleană a învins campioana Luxemburgului, Fola Esch, cu 2-0. Golurile au fost marcate de Anatole Abang (minutul 36) și Andrej Lukic (81).

„În prima repriză am găsit greu drum spre poarta adversă pentru că în cupele europene nu sunt adversari ușori. Felicit băieții pentru această victorie”, a declarat antrenorul echipei Sheriff, Zoran Zekic.

În turul doi preliminar, Sheriff va întâlni echipa azeră Qarabag. Partida va avea loc pe 26 august, la Baku, și se va juca dintr-o singură manșă. 

Campioana Moldovei a mai evoluat de două ori contra echipei Qarabag în cupele europene, fiind eliminată de fiecare dată.

ipn.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.