Acasă Politic Sergiu Sîrbu reacționează la scenariile anunțate de președintele Dodon

Sergiu Sîrbu reacționează la scenariile anunțate de președintele Dodon

0

Deputatul grupului parlamentar Pro Moldova, Sergiu Sîrbu a comentat posibilele scenarii pe care le-a propus Igor Dodon, în legătură cu situația politică din R. Moldova. Într-o conferință de presă, vineri, 19 iunie, deputatul a declarat că „îi vine greu să comenteze scenariile făcute de un politician care se crede stăpânul R. Moldova și care se gândește doar la alegeri și cum să fie reales în funcție”.  Totodată, Sîrbu a venit și el cu un scenariu, care potrivit lui, ar fi unica soluția pentru situația actuală din țară.

 „Este foarte greu să comentăm scenariile unui politician care se consideră stăpânul R. Moldova. Deja ne-am pierdut la câte scenarii au fost, două, trei, patru scenarii, cinci scenarii. După ce Președintele a lovit în toate forțele politice de stânga, de dreapta, după ce se vede că își exercită și execută doar propriile interese politice este foarte dubios și nu cred că cineva mai ia în serios declarațiile dl președinte, deoarece nu el este cel care să ne impună nouă scenarii și poporului R. Moldova, a declarat Segiu Sîrbu, deputat Pro Moldova.

Mai mul, deputatul a ținut să sublinieze faptul că cei de la guvernare se gândesc doar la funcții și interese personale.

Cetățenii deja au înțeles ce este această guvernare care a adus țara într-un haos, într-o stare de catastrofă socială, economică, catastrofă epidemiologică. Noi vedem că ei se gândesc doar la alegeri, doar să fie realeși în funcție, doar la interese personale, iar țara are nevoie nu de scenarii, țara are nevoie de salarii, pensii, are nevoie să ajutăm medicii, să ajutăm societatea, să ajutăm economia. Acesta este scenariul de bază – salvarea R. Moldova. Pro Moldova va pune umărul ca să implementăm unicul scenariu viabil – salvarea R. Moldova”.

Asta după ce, șeful statului, Igor Dodon a anunțat scenariile posibile în legătură cu situația politică din R. Moldova și a declarat că invită la discuții partidele antioligarhice care, potrivit lui, nu au nicio legătură cu Plahotniuc, Platforma DA, PAS, PSRM și PD.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.