Acasă Sport Sergio Ramos, lăsat pe dinafară la primul meci la Paris Saint Germain!...

Sergio Ramos, lăsat pe dinafară la primul meci la Paris Saint Germain! De ce nu l-a convocat Pochettino

0

Sergio Ramos va rata primul meci în tricoul celor de la Paris Saint Germain. Noul fundaș al formației din capitala Franței nu figurează pe lista jucătorilor convocați de Mauricio Pochettino pentru partida amicală cu Augsburg care se va desfășura la Orleans.

Sergio Ramos, lăsat pe dinafară la primul meci la Paris Saint Germain

Tehnicianul argentinian nu l-a pus pe Sergio Ramos pe lista cu jucătorii convocați pentru al treilea amical al verii. Pochettino nu se va putea baza nici pe celelalte transferuri uriașe din această perioadă de mercato, Georginio Wijnaldum și Gianluigi Donnarumma.

Cei doi nu s-au alătura celor de PSG pentru că sunt încă în vacanță după Campionatul European.

Fostul fundaș de la Real Madrid s-a antrenat deja cu noii săi colegi, dar Mauricio Pochettino a considerat că nivelul fizic al fundașului nu este încă la un nivel suficient de bun pentru a-l include în lot.

De asemenea, Pochettino a dorit să îl menajeze pe Sergio Ramos după accidentările suferite sezonul trecut.

La Orleans, nu va face deplasarea nici Ander Herrera și nici Achraf Hakimi care abia s-a alăturat colegilor săi la antrenamente după ce a fost depistat cu virusul SARS-Cov 2.

Pe listă apar, în principal, jucătorii tineri de la PSG, dar și o parte dintre jucătorii primei echipe precum Mauro Icardi, Keylor Navas, Julian Draxler, Idrissa Gueye și Thilo Kehrer.

Jurnaliştii de la Sport.es au aflat ce salariu va avea Sergio Ramos la PSG, iar suma nu este una chiar foarte mare pentru un jucător de nivelul lui.

Ar fi chiar banii pe care i-a cerut lui Florentino Perez ca să rămână la Madrid! Doar că şeful Realului i-a oferit o înţelegere pe un singur an, regulă impusă de el pentru jucători de vârsta lui Ramos, şi nu pe doi, cum solicita fotbalistul.

În doi ani de contract la Paris, Sergio Ramos va primi 21 de milioane de euro net, în timp ce clubul va face o cheltuială de 42 de milioane de euro.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.