Acasă Social Șeful IGP, implicat în accident: Un taxi i-a avariat mașina de serviciu

Șeful IGP, implicat în accident: Un taxi i-a avariat mașina de serviciu

0

Dimineață cu ghinion pentru un taximetrist care ar fi accidentat mașina șefului Inspectoratului General al Poliției, Sergiu Paiu,  nu departe de sediul insituției.

Sursele Deschide.MD din cadrul IGP ne-au comunicat că accidentul a avut loc în jurul orei 07:40, pe strada Iurie Gagarin cu implicarea a două automobile de marca Skoda, una dintre care aparține unei companii de taximetrie, iar alta a IGP.

Preliminar, vinovat de accident s-ar face taximetristul în vârstă de 46 de ani.

Dânsul ar fi tamponat mașina de serviciu a șefului IGP, ultima fiind ușor avariată. La volanul mașinei se afla chiar Sergiu Paiu, șeful Poliției Naționale.

Din fericire, accidentul a fost unul neînsemnat și nu s-a soldat cu victime sau persoane traumatizate.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar șoferul care va fi găsit vinovat, riscă să se aleagă cu o amendă în mărime de 1500 de lei și 6 puncte de penalziare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.