Acasă Social Șef de sector din cadru IP Centru, răpus de COVID-19. Mesajul MAI

Șef de sector din cadru IP Centru, răpus de COVID-19. Mesajul MAI

0

Ministerul Afacerilor Interne anunță despre decesul unui polițist care a fost infectat cu Covid -19. În cauza unor maladii concomitente de care suferea și care au dat complicații pe parcursul tratamentului, în această noapte a fost confirmat decesul.

„Ministerul Afacerilor Interne îşi exprimă regretul pentru trecerea în nefiinţă a unui ofițer din cadrul Poliției Naționale. Ofițerul cu vârsta de 42 de ani, era căsătorit, avea copii și a activat în cadrul Poliției din anul 1997. Din numele conducerii MAI, transmitem condoleanțe familiei și colegilor de serviciu și ne exprimăm deschiderea pentru a oferi suportul necesar în această perioadă complicată.”, este menționat într-un comunicat de presă al MAI. 

 Potrivit deschide, este vorba despre șeful sectorului de poliție Nr.4 din cadrul IP Centru al Direcției de Poliție a mun. Chișinău. Este de menționat că anterior, Ssctorul de Poliție Nr.4, dar și Sectorul de Poliție Nr.1, din cadrul IP Centru, și-au sistat activitatea după ce doi polițiști au fost diagnosticați pozitiv cu COVID-19.

Până astăzi, 238 de angajați ai Ministerului au fost confirmați pozitiv cu COVID-19, din ei, 132 s-au vindecat, iar 105 sunt în stare medie și satisfăcătoare și urmează tratament.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.