Acasă Justiţie Ședința CSM, AMÂNATĂ pentru o perioadă nedeterminată: Care este motivul

Ședința CSM, AMÂNATĂ pentru o perioadă nedeterminată: Care este motivul

0

Ședința Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) care urma să se desfășoare marți, 1 decembrie, a fost anulată. Se întâmplă după ce mai mulți membri ai Consiliului s-au infectat cu COVID-19. Informația a fost confirmată pentru SafeNews.md.

Ședința CSM a fost amânată pentru o perioadă nedeterminată, după ce mai mulți colegi de ai săi au fost testați pozitiv la noului Coronavirus, iar unul dintre membrii CSM chiar se află internat în spital.

În ședința de astăzi, 1 decembrie, urmau să fie examinate 13 subiecte, între care cererea de demisie a judecătoarei care examinează dosarul lui Ilan Șor, Nina Valeva de la Curtea de Apel Cahul.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.