Acasă Social Secretarul de Stat al MAE, în discuții cu reprezentanții Austriei. Temele abordate

Secretarul de Stat al MAE, în discuții cu reprezentanții Austriei. Temele abordate

0

Secretarul de Stat Carolina Perebinos a avut o întrevedere cu directorul general adjunct pentru Europa şi Economie din cadrul Ministerului Federal pentru Afaceri Europene şi Internaţionale al Austriei, şeful Departamentului pentru UE şi Economie Johannes Eigner şi ambasadorul Austriei în Republica Moldova Stella Avallone.

Ei au făcut schimb de opinii „cu privire la situaţia politică internă din Moldova, securitatea regională, consecinţele războiului rusesc din Ucraina, cooperarea cu statele vecine şi continuarea reformelor”, scrie Infotag.

Un subiect important a fost aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană. În acest context, a fost subliniată importanţa primei reuniuni a Conferinţei interguvernamentale Moldova-UE, care a avut loc la Luxemburg la 25 iunie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.