Acasă Politic Se strânge lațul// Investigație în derulare „acest PREȘEDINTE stă pe niște saci...

Se strânge lațul// Investigație în derulare „acest PREȘEDINTE stă pe niște saci de bani, bani pe care-i obține din tot felul de activități, direct și indirect”

0

Andrian Candu, liderul grupului parlamentar „Pro Moldova” a vorbit, din nou, despre faptul că președintele Igor Dodon ar putea să nu ajungă să candideze pentru un nou mandat.

„Nu-i vorba despre compromaturi, am eu compromaturi sau nu am, dar, din anumite informații care se investighează, se pare că acest președinte stă pe niște saci de bani, bani pe care-i obține din tot felul de activități, direct și indirect. Iată când o să se finalizeze această investigație și când o să apară mai multe informații, o să vedem dacă în general mai merită el să ajungă ca și candidat la prezidențiale”, a spus Andrian Candu, într-un video publicat pe pagina sa de facebook.

timpul.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.