Acasă Justiţie Se întârește verticala puterii Procurorului General: Stoianoglo și-a trecut în subordinea sa...

Se întârește verticala puterii Procurorului General: Stoianoglo și-a trecut în subordinea sa toate direcțiile Procuraturii Generale

0

Consiliul Superior al Procurorilor și-a exprimat din nou acordul pentru modificarea structurii interne a Procuraturii. Mai exact, la solicitarea Procurorul General, Alexandr Stoianoglo s-a decis transferarea Secției relații publice și Secției secretariat, petiții și audiență ca subdiviziuni în subordinea Procurorului General, scrie bizlaw.md.

Totodată, s-a aprobat excluderea din organigrama Procuraturii Generale a subdiviziunii Aparatul Procuraturii Generale cu funcția publică de conducere de nivel superior – șef al Aparatului Procuraturii Generale.

Astfel, Procurorul General, Alexandr Stoianoglo, și-a trecut în subordinea sa toate direcțiile Procuraturii Generale.

Anterior, Consiliul Superior al Procurorilor și-a exprimat acordul pentru efectuarea modificărilor propuse de Procurorul General, Alexandr Stoianoglo, la Ordinul nr.681-p din 15.06.2017, privind structura internă, reședințele și statele de personal al sistemului Procuraturii. Mai exact, Consiliul și-a dat acordul pentru trecerea Direcţiei finanţe şi administrare, cu toate secţiile şi personalul respectiv, precum şi a Secţiei resurse umane din subordinea Aparatului Procuraturii Generale în subordinea directă a Procurorului General.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.