Acasă Istorii din spatele culisei Scurgeri de informații de la Procuratura Anticorupție? Unul din adjuncții procurorului șef...

Scurgeri de informații de la Procuratura Anticorupție? Unul din adjuncții procurorului șef – rudă cu o persoană apropiată din anturajul lui Plahotniuc

0

Tot mai des, în spațiul public se vehiculează cu informații precum că din interiorul Procuraturi Anticorupție au loc diverse scurgeri de informații care l-ar avantaja pe fostul lider democrat Vlad Plahotniuc, care la moment este dat în căutare națională și interstatală. În același timp, însă, se pare că nimeni nu se gândește ce aceste scurgeri de informații ar putea fi făcute chiar de cineva dintre conducătorii instituției. Mai ales că unul dintre adjuncții PA este rudă apropiată cu o persoană din anturajul lui Plahotniuc.

După suspendarea lui Octavian Iachimovschi din funcția de șef adjunct al Procuraturii Anticorupție, la ordinul Procurorului General Alexandr Stoianoglo, interimatul funcției este exercitat de procurorul-șef a procuraturii raionului Căușeni, Vladislav Cojocaru.

Vladislav Cojocaru

Cojocaru este fratele judecătoarei Corina Ursachi, despre soțul căreia, Rise Moldova a scris anterior că a făcut parte din cercul de putere a lui Vladimir Plahotniuc, fiind la un moment dat acționar în cadrul ”Finpan Invest” SRL, cea mai veche companie deținută de familia oligarhului.

Andrei Ursachi

Tot Andrei Ursachi este și cel care a cumpărat de la Plahotniuc, în 2010, vila de la București, pentru care a achitat 1,3 milioane de euro.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.