Acasă Extern Scandal la Kremlin: Serghei Șoigu, fostul ministru al Apărării, a rămas fără...

Scandal la Kremlin: Serghei Șoigu, fostul ministru al Apărării, a rămas fără birou

0

Un scandal s-a iscat la Kremlin după ce Patrușev, fostul secretar al Consiliului de Securitate al Rusiei, refuză să-i predea biroul noului deținător al funcției, Serghei Șoigu.

Când Putin l-a numit la 14 mai 2024 pe Nikolai Patrușev consilierul său, fostul secretar a dorit să-și desfășoare activitatea în biroul său luxos, președintele fiind de acord. Deși i-a permis lui Patrușev să păstreze biroul pentru a-și desfășura activitatea, nu a venit cu o alternativă pentru Șoigu, scrie adevarul.ro.

Șoigu, fostul ministru al Apărării demis de către Putin, declară faptul că nu a reușit să își mute lucrurile în noul birou, conform canalului media Project.

Într-un interviu acordat în luna septembrie pentru Rossia 24, Șoigu se află într-un birou decorat cu lemn închis, iar pe perete se află emblema Consiliului de Securitate. Emblema împreună cu steagul par să nu fie la locul lor, ci doar puse pentru filmare.

Șoigu a fost demis din funcția de ministru în mai 2024 în urma acuzațiilor de corupție la adresa ministrul adjunct al apărării, Timur Ivanov, care a fost reținut pentru mită.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.