Acasă Social DOC// Scăldatul în lacuri și piscine, interzis în capitală până la 15...

DOC// Scăldatul în lacuri și piscine, interzis în capitală până la 15 iulie

0

Scăldatul în lacurile cu plajă, inclusiv cele din zonele de agrement din municipiul Chișinău, este interzis. Decizia aparține Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică a municipiului Chișinău. Potrivit documentului, scăldatul în lacurile cu plajă este interzis până la data de 15 iulie.

Continuă să fie interzisă și:

  • aflarea în locuri publice (păduri, parcuri, alei, plaje etc.), în grupuri mai mari de 3 persoane;
  • aflarea persoanelor în vârstă de peste 63 de ani în afara domiciliului și în spațiile publice fără necesitate stringentă; 
  • aflarea persoanelor pe terenuri de joacă, de sport și zone de agrement;
  • activitatea centrelor de reabilitare/recuperare balneosanatorială; activitatea procesului educațional; activitatea taberelor de odihnă a copiilor;
  • activitatea cluburilor de noapte;
  • organizarea și desfășurarea tuturor activităților /competițiilor municipale cu caracter cultural și sportiv.

Menționăm că, începând cu data de 1 iulie, accesul copiilor de până la 7 ani este interzis în piețele din Capitală.

Totodată, începând cu 1 iulie 2020, centrele comerciale din municipiul Chișinău și unitățile comerciale specializate din cadrul acestora vor activa cu program obișnuit, cu respectarea și monitorizarea strictă a prevederilor de prevenire ainfecției COVID-19.

cotidianul.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.