Acasă Extern România: Un bărbat a fost atacat de urs într-un sat din județul...

România: Un bărbat a fost atacat de urs într-un sat din județul Prahova

0

Un bărbat a fost atacat de un urs, vineri dimineață, în comuna prahoveană Bertea. Primele informații de la fața locului arată că victima este conștientă. Autoritățile au transmis mesaj RO-Alert populației din zonă.

Incidentul a avut loc vineri dimineață, în satul Lutu Roșu din comuna prahoveană Bertea, unde un bărbat în vârstă de 67 de ani a fost atacat de un urs, scrie digi24.ro

În urma atacului, bărbatul a suferit multiple plăgi la nivelul capului, însă este conștient. 

La ora transmiterii acestei știri, el primește îngrijiri de la personalul medical al Serviciului de Ambulanță Județean Prahova. La fața locului a fost trimisă și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. 

ISU Prahova anunță că, pentru avertizarea populației, a fost emis mesaj RO ALERT prin care oamenii sunt sfătuiți să evite zona, să rămână în locuințe și să păstreze distanța față de animal.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.