Acasă Extern România: Monstrul din Caracal se teme că va fi ucis în pușcărie

România: Monstrul din Caracal se teme că va fi ucis în pușcărie

0

Gheorghe Dincă, împreună cu mai mulți deținuți, ar fi pornit o adevărată revoltă împotriva conducerii Penitenciarului Craiova, după ce deținutul a afirmat că s-ar fi încercat asasinarea lui.

Gheorghe Dincă este încarcerat la Penitenciarul Craiova din România în regim de maximă siguranță. Deținutul s-ar afla într-un conflict deschis cu personalul închisorii, după ce ar fi fost supus unor presupuse abuzuri, scrie realitatea.md.

Acestea ar fi fost încurajate chiar de către fratele directoarei Alina Elena Stângiugelu, care are, de asemenea, o funcție de conducere, scrie jurnaliștii de la Gândul. Mai mult, Gheorghe Dincă susține că ar fi fost iradiat în timpul unor proceduri medicale.

Surse din interiorul Administrației Naționale a Penitenciarelor au dezvăluit că Dincă a fost închis în condiții de grad sporit de risc, chiar dacă vârsta de 60 de ani nu mai permite un regim de detenție de acest fel.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.