Acasă Social Rezina: Polițist agresat de un individ sub influența alcoolului

Rezina: Polițist agresat de un individ sub influența alcoolului

0

Un ins a fost reținut de oamenii legii, după ce a îmbrâncit și lovit un polițist. Incidentul a avut loc ieri-seara, în jurul orei 20:00, pe strada Cosmonauților, din orașul Rezina, susțin sursele PulsMedia.MD.

Potrivit surselor, este vorba despre un individ în vârstă de 34 de ani care se afla în stare de ebrietate. Oamenii legii au intervenit pe adresa sus-menționată pentru a documenta un conflict între mai multe persoane, însă unul dintre bătăuși l-a lovit și îmbrâncit pe unul dintre polițiști.

Agresorul a fost încătușat și escortat la IP Rezina, unde a fost reținut pentru 72 de ore, pe numele său fiind pornită o cauză penală pentru nesubordonare și ultragierea polițistului.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.