Acasă Social Restricții de călătorie în Grecia, prelungite. Moldovenii sunt sfătuiți să-și recupereze banii...

Restricții de călătorie în Grecia, prelungite. Moldovenii sunt sfătuiți să-și recupereze banii pentru sejur

0

Moldovenii care au plătit pentru sejururi în Grecia, valabile pentru următoarele două săptămâni, trebuie să se adreseze la agenția de turism pe care au contactat-o pentru a-și recupera banii. Informația a fost oferită de serviciul de presă al Ministerului de Externe de la Chișinău, în contextul în care autoritățile elene au prelungit interdicția de călătorie pentru cetățenii țării noastre pentru încă 14 zile. 

Între timp, autoritățile române i-au anunțat pe cetățenii țării vecine care vor să intre cu mașina în Grecia, în perioada 1-15 iulie, că pot trece numai prin punctul frontierei bulgaro-elene de la Kulata-Promachonas. Măsura a fost impusă pentru ca cei care tranzitează vama să completeze formularul electronic ca să fie puși la evidență.

De asemenea, diplomația română menționează că Atena poate modifica fără niciun preaviz condițiile de intrare pe teritoriul elen, în funcție de numărul de cazuri noi de COVID-19 înregistrate.

La sfârșitul săptămânii trecute, Grecia a relaxat și mai mult restricțiile privind evitarea răspândirii noului coronavirus. A fost reluată activitatea teatrelor, pot fi organizate din nou conferințe, concerte și iarmaroace.

De asemenea, începând de luni, țara europeană și-a redeschis frontierele pentru cetăţenii a 20 de ţări, printre care şi România.

publica.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.