Acasă Politic Reprezentanţii PAS consideră că actualul Cabinet de Miniştri trebuie demis şi provocate...

Reprezentanţii PAS consideră că actualul Cabinet de Miniştri trebuie demis şi provocate alegeri parlamentare anticipate

0

Reprezentanţii Partidului Acţiune şi Solidaritate consideră că actualul Cabinet de Miniştri trebuie demis şi provocate alegeri parlamentare anticipate. Despre acesta a vorbit deputatul PAS, Oazu Nantoi, în studioul Primelor Știri de la PRIME, transmite SafeNews.md cu referire la Publika.md.

„Scenariu pur teoretic este demisia actualului prim-ministru domnului Chicu şi provocarea unei dizolvări a parlamentului prin constatarea incapacităţii lui de a forma un guvern după două tentative eşuate pe durata a 45 de zile”, a spus Oazu Nantoi.

Totuşi, parlamentarul este convins că Igor Dodon şi PSRM vor face totul ca să împiedice acest scenariu.

” Scopul real al lui Igor Dodon este ca preşedintele ales, doamna Maia Sandu, intrând în funcţie să fie paralizată de acest parlament depăşit şi de acele structuri ale statului captiv. Iată care este scopul real a lui Igor Dodon pentru ca societatea să se deziluzioneze”, a mai declarat deputatul PAS.

Solicitată să comenteze aceste declarații, purtătoarea de cuvânt a Președinției, Carmena Sterpu, ne-a spus că Igor Dodon va veni ulterior cu o reacție.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.