Acasă Social Reprezentanții HoReCa, gata să protesteze în cazul sistării sectorului

Reprezentanții HoReCa, gata să protesteze în cazul sistării sectorului

0

Asociația Națională a Restaurantelor și a Localurilor de Agrement din Republica Moldova (MĂR) a venit cu o reacție în urma declarațiilor ministrului Economiei, Sergiu Gaibu, la o emisiune de la TVR Moldova.

„Este important de evitat orice sistare a activității economice atât timp cât există vaccinuri disponibile.

Localurile trebuie să aibă alternativă de activitate, după principiul “COVID free” sau permisiunea activității cu impunerea unor măsuri epidemiologice specifice.

În cazul sistării depline a activității HoReCa, Asociația MĂR își rezervă dreptul de a protesta”, se arată în nota informativă a asociației.

„Instituirea unui lockdown în Republica Moldova şi mai ales în Chişinău depinde de gradul de vaccinare a cetăţenilor, de evoluţia virusului, dar şi de cum vor fi respectate măsurile împotriva coronavirusului”, a declarat Sergiu Gaibu.

Precizăm că mâine, 22 septembrie, Comisia Naţională Extraordinară în Sănătate Publică (CNESP) urmează să se întrunească în şedinţă pentru a anunţa noile măsuri în lupta cu pandemia.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.