Acasă Extern Replici între Joe Biden și Donald Trump: Ai morala unui motan vagabond

Replici între Joe Biden și Donald Trump: Ai morala unui motan vagabond

0

Președintele american, Joe Biden, și fostul președinte, Donald Trump, s-au atacat reciproc și și-au adus acuzații unul altuia, în prima lor confruntare față în față înaintea alegerilor din noiembrie 2024.

În timp ce Trump i-a cerut lui Biden să facă „un test cognitiv”, acesta l-a acuzat că are „morala unui motan vagabond”, scrie digi24.ro.

Întrebat despre vârsta sa – are 78 de ani acum și ar împlini 82 la sfârșitul unui al doilea mandat – Trump spune că a „trecut cu brio” două teste cognitive. 

„Am făcut două teste, teste cognitive. Le-am trecut cu brio (…) El (Biden) nu a făcut niciunul. Mi-ar plăcea să-l văd făcând unul, doar unul, unul foarte ușor”, a spus fostul președinte republican. 

La rândul său. Biden l-a acuzat pe rivalul său că nu are nicio morală. „Ai morala unui motan vagabond”, a afirmat Biden.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.